Chemistry of structure-function relationships in cheese / edited by Edyth L. Malin, Michael H. Tunick
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 367)
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | Malin, Edyth L. Tunick, Michael American Chemical Society |
出版者 | New York : Plenum Press |
出版年 | 1995 |
大きさ | ix, 397 p. ; 26 cm |
ISBN | 9780306449826 |
一般注記 | "Proceedinngs of an American Chemical Society Symposium on Chemistry of Structure/Function Relationships in Cheese, held August 23-25, 1993, in Chicago, Illinois"--T.p. verso Includes bibliographical references and indexes |
所蔵情報を非表示
巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | 資料種別 | コメント | 利用注記 | 請求メモ | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
2階-専門開架 | W1 | 03300179494 | 図書 |
|
|
書誌詳細を非表示
件 名 | LCSH:Cheese -- Composition -- Congresses 全ての件名で検索 |
---|---|
分 類 | LCC:SF271.2 DC20:637/.3 |
書誌ID | BK00016770 |
NCID | BA25489651 |
本文言語 | 英語 |
目次/あらすじ