Food poisoning and food hygiene / Betty C. Hobbs and Diane Robetrs
データ種別 | 図書 |
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著者標目 | Hobbs, Betty C. Roberts, Diane |
出版者 | London : Edward Arnold |
出版年 | 1993 |
版 | 6th ed |
大きさ | xiv, 391 p. : ill. ; 24 cm |
ISBN | 9780340537404 |
一般注記 | Previous ed.: 1987 Includes bibliography (p. [361]-372) and index |
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | 資料種別 | コメント | 利用注記 | 請求メモ | 予約 |
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2階-専門開架 | WA695 | 03300188054 | 図書 |
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件 名 | PRECIS:Food. Hygiene PRECIS:Man. Food poisoning LCSH:Food handling LCSH:Food poisoning LCSH:Food contamination |
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分 類 | LCC:RA601 LCC:RC143 DC20:363.1/927 DC19:615.9/54 |
書誌ID | BK00017727 |
NCID | BA20695113 |
本文言語 | 英語 |
目次/あらすじ