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Nutritional improvement of food and feed proteins / edited by Mendel Friedman
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 105)

データ種別 図書
著者標目 *Symposium on Improvement of Protein Nutritive Quality of Foods and Feeds, (1977 : Chicago)
Friedman, Mendel, 1933-
American Chemical Society
出版者 New York : Plenum Press
出版年 c1978
大きさ xiii, 882 p. : ill. ; 26 cm
ISBN 9780306400261
一般注記 ***遡及データをもとにした流用入力である
Sponsored by the Protein Subdivision of the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society
Bibliography: p. 851-863
Includes index

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2階-専門開架 W1 03300176779 図書

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件 名 LCSH:Proteins in human nutrition -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Proteins in animal nutrition -- Congresses  全ての件名で検索
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LCSH:Amino acids in animal nutrition -- Congresses  全ての件名で検索
MESH:Dietary proteins
MESH:Plant proteins
MESH:Amino acids
MESH:Food, Fortified
MESH:Nutrition
分 類 LCC:TX553.P7
DC:641.1/2
書誌ID BK00016935
NCID BA23498006
本文言語 英語
目次/あらすじ

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