このページのリンク

Advances in food mycology / edited by A.D. Hocking ... [et al.]
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 571)

データ種別 図書
著者標目 Hocking, Ailsa D. (Ailsa Diane), 1950-
International Workshop on Food Mycology (5th : 2003 : Samsø, Netherlands)
出版者 New York : Springer
出版年 c2006
大きさ xiv, 371 p. : ill. ; 25 cm
ISBN 9780387283852
一般注記 "This book represents the proceedings of the Fifth International Workshop on Food Mycology, which was held on the Danish Island of Samsø from 15-19 October, 2003"--p. v
Includes bibliographical references and index

所蔵情報を非表示


2階-専門開架 W1 03300729904 図書

書誌詳細を非表示

件 名 MESH:Mycotoxins
MESH:Mycology -- methods  全ての件名で検索
MESH:Food Microbiology
分 類 NDLC:PC25
NDLC:M17
書誌ID BK00051145
NCID BA75232613
本文言語 英語
目次/あらすじ

 類似資料