Headspace analysis of foods and flavors : theory and practice / edited by Russell L. Rouseff and Keith R. Cadwallader
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 488)
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | Rouseff, Russell L. Cadwallader, Keith R. |
出版者 | New York : Kluwer Academic/Plenum Publishers |
出版年 | c2001 |
大きさ | vii, 212 p. : ill. ; 26 cm |
ISBN | 9780306465611 |
一般注記 | "Proceedings of the American Chemical Society, held August 23-27, 1998, in Boston, Massachusetts"--T.p. verso Includes bibliographical references and index |
所蔵情報を非表示
巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | 資料種別 | コメント | 利用注記 | 請求メモ | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
2階-専門開架 | W1 | 03300537389 | 図書 |
|
|