このページのリンク

Mealtime manual for people with disabilities and the aging / Judith Lannefeld Klinger ; with the Howard A. Rusk Institute of Rehabilitation Medicine, New York University Medical Center ; foreword by Mathew H.M. Lee

データ種別 図書
著者標目 *Klinger, Judith Lannefeld
Howard A. Rusk Institute of Rehabilitation Medicine
Lee, Mathew H. M.
出版者 Thorofare, N.J. : Slack
出版年 c1997
大きさ 232 p. : ill. ; 28 cm
ISBN 9781556423413
一般注記 Includes bibliographical references and index

所蔵情報を非表示

: pbk 2階-専門開架 WY152 03300444511 図書

書誌詳細を非表示

件 名 LCSH:Cookery for the physically handicapped
MESH:Cookery
MESH:Disabled
MESH:Aged
MESH:Cooking and Eating Utensils
分 類 LCC:TX652
NLM:TX 652 K65m 1997
DC21:641.5/087
書誌ID BK00027692
NCID BA3513039X
本文言語 英語
目次/あらすじ

 類似資料