Mealtime manual for people with disabilities and the aging / Judith Lannefeld Klinger ; with the Howard A. Rusk Institute of Rehabilitation Medicine, New York University Medical Center ; foreword by Mathew H.M. Lee
データ種別 | 図書 |
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著者標目 | *Klinger, Judith Lannefeld Howard A. Rusk Institute of Rehabilitation Medicine Lee, Mathew H. M. |
出版者 | Thorofare, N.J. : Slack |
出版年 | c1997 |
大きさ | 232 p. : ill. ; 28 cm |
ISBN | 9781556423413 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | 資料種別 | コメント | 利用注記 | 請求メモ | 予約 |
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: pbk | 2階-専門開架 | WY152 | 03300444511 | 図書 |
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件 名 | LCSH:Cookery for the physically handicapped MESH:Cookery MESH:Disabled MESH:Aged MESH:Cooking and Eating Utensils |
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分 類 | LCC:TX652 NLM:TX 652 K65m 1997 DC21:641.5/087 |
書誌ID | BK00027692 |
NCID | BA3513039X |
本文言語 | 英語 |
目次/あらすじ