Nutritional improvement of food and feed proteins / edited by Mendel Friedman
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 105)
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | *Symposium on Improvement of Protein Nutritive Quality of Foods and Feeds, (1977 : Chicago) Friedman, Mendel, 1933- American Chemical Society |
出版者 | New York : Plenum Press |
出版年 | c1978 |
大きさ | xiii, 882 p. : ill. ; 26 cm |
ISBN | 9780306400261 |
一般注記 | ***遡及データをもとにした流用入力である Sponsored by the Protein Subdivision of the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society Bibliography: p. 851-863 Includes index |
所蔵情報を非表示
巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | 資料種別 | コメント | 利用注記 | 請求メモ | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
2階-専門開架 | W1 | 03300176779 | 図書 |
|
|
書誌詳細を非表示
件 名 | LCSH:Proteins in human nutrition -- Congresses
全ての件名で検索
LCSH:Proteins in animal nutrition -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Amino acids in human nutrition -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Amino acids in animal nutrition -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Dietary proteins MESH:Plant proteins MESH:Amino acids MESH:Food, Fortified MESH:Nutrition |
---|---|
分 類 | LCC:TX553.P7 DC:641.1/2 |
書誌ID | BK00016935 |
NCID | BA23498006 |
本文言語 | 英語 |
目次/あらすじ