Water relationships in foods : advances in the 1980s and trends for the 1990s / edited by Harry Levine and Louise Slade
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 302)
データ種別 | 図書 |
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著者標目 | Slade, Louise American Chemical Society Levine, Harry, 1947- |
出版者 | New York : Plenum Press |
出版年 | c1991 |
大きさ | xiv, 836 p. : ill. ; 26 cm |
ISBN | 9780306439360 |
一般注記 | "Proceedings based on the American Chemical Society symposium on water relationships in foods, held April 10-14, 1989 in Dallas, Texas"--T.p. verso Includes bibliographical references and index |
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | 資料種別 | コメント | 利用注記 | 請求メモ | 予約 |
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2階-専門開架 | W1 | 03300178503 | 図書 |
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件 名 | LCSH:Food -- Water activity -- Congresses
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LCSH:Food -- Moisture -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Food Analysis -- congresses 全ての件名で検索 MESH:Food -- congresses 全ての件名で検索 MESH:Water -- congresses 全ての件名で検索 |
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分 類 | NDC8:498.5 LCC:TX553.W3 DC20:664 NDLC:PC21 |
書誌ID | BK00013432 |
NCID | BA13083966 |
本文言語 | 英語 |
目次/あらすじ